Aanvraag certificering

 

Koepel Nederlandse Traditionele Schutters

Aangewezen door de staatsecretaris van Veiligheid en Justitie als koepel voor traditionele schutters per 15 november 2015

Deze site is bijgewerkt op maandag 20 november 2017

Verenigingen die aangesloten zijn bij de KNTS worden door de KNTS gecertificeerd. Om gecertificeerd te worden vul je een aanvraag in. Stuur het ingevulde aanvraagformulier bij voorkeur digitaal naar het bondsbureau op. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om verdere afspraken met jullie te maken over het daadwerkelijk certificeren.

 

Het aanvraagformulier voor het certificeren van een vereniging kunt u downloaden van onze site. Het is een word document dat gemakkelijk te bewerken is. Lees de vragen door en beantwoord ze door het onjuiste antwoord te deleten. Hierdoor auditeert u als het ware zelf uw vereniging. De vragen moet u kunnen beantwoorden met Ja en in sommige gevallen eventueel met N.V.T. (niet van toepassing). Als u vragen moet beantwoorden met Nee, verander de organisatie of situatie dan zodanig dat u de vraag met Ja kunt beantwoorden.

 

Bij de aanvraag worden er formulieren, staten, registers, reglementen gevraagd. Deze documenten heeft u, als uw vereniging gecertificeerd is, nodig voor registratie van diverse zaken.

 

Onderstaande formulieren, staten, registers, reglementen kunt u downloadenvanaf onze site onder tab documenten en foto's. Het zijn de onderstaande documenten:

 

Aanvraagformulier voor een (her) certificering.

Wetgeving vraag 2.5 vragenlijst RI&E

Wetgeving vraag 2.6 presentieregister

Wetgeving vraag 2.8 richtlijnen uitgifte verenigingswapens

Wetgeving vraag 2.9 register uitgifte verenigingswapens

Wetgeving vraag 2.10 munitiestaat

Wetgeving vraag 2.11 register introduc├ęs

Veiligheid vraag 3.1 veiligheidsreglement

Lidmaatschap vraag 4.1 ballotageprocedure

Lidmaatschap vraag 4.7 eigen verklaring

Lidmaatschap vraag 4.12 introductiecursus